Salmenta puntuan COVID-19aren aurka jarduteko protokoloa

Zure osasuna eta guztiontzat, gogora ezazu prebentzio-neurri hauek zure negozioan aplikatzea.
Zure papera ezinbestekoa da COVID-19ren aurka borrokatzeko.
 
Bezeroaren eta dendako langileen artean 1,5 metroko gutxieneko distantzia bermatuko duen segurtasun lerro bat markatu salmahaian. 
 
 Gogoratu bezeroei 1,5 metroko gutxieneko distantzia mantentzea, eta hau bermatu ezin denean, establezimendutik kanpo itxaron beharko dute.
 
 salmahaia produkturik gabe egon behar da bezeroen zuzeneko manipulazioak ekiditeko. Ontziratu gabeko produktuekin, pertsonen artean bezala, 1,5 metroko gutxieneko distantzia bermatu behar dugu.
 
 Txartelaz ordaintzea sustatu. Erabilera bakoitzaren ondoren ST garbiketa.
 
 Kobratzeko eskularruak jantzi, maiz garbitu gelekin. Hauek ez izatekotan, segurtasun neurriak eta garbiketa eta desinfekzio maiztasuna areagotu egingo dira.
 
 Salmahaiak, ateen heldulekuak, zoruak eta abar maiz garbitu eta desinfektatu. Ekintza honetarako uretan diluitutako etxeko lixiba erabil dezakezu, ½ litro ur bakoitzeko lixiba tapa batekin.
 
 
SUBIR